Προφίλ

Ο Δημήτρης Μιτζίθρας ειναι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Έκανε πρακτική άσκηση 1 χρόνο σε διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονική και 3 εξάμηνα πρακτικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης αποκτώντας γενικές γνώσεις πάνω σε διάφορες παθήσεις όπως: αναπνευστική ανεπαρκεια, λιπιδαιμίες, καρδιακή ανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης, νεφρική ανεπάρκεια, νεοπλασματικές ασθένειες κ.α.

Εκπόνησε και παρουσίασε πτυχιακή εργασία με θέμα: ΄ΆΝΑΛΥΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ’’ σε συνεργασία με 3 ομάδες της πόλης.

Τα τελευταία 6 χρόνια εχει εμπειρία ως Δαιτολόγος – Διατροφολόγος σε συνεργασίες με ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και αθλητές σε ατομικά αθλήματα, ενώ υπήρξε συνεργασία με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Ορθοπεδικός, Καρδιολόγος, Γενικός χειρούργος, Παθολόγος)

Διατηρεί γραφείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην διεύθυνση Προφήτη Ηλία 35 με τηλ.εποικινωνίας: 2310023230

 

dietlife γιατί... δίαιτα σημαίνει τρόπος ζωής

Η λέξη δίαιτα προέρχεται απο την αρχαία ελληνική λέξη διαιτώμαι που κατά τους αρχαίους έλληνες σημαίνει ζώ με έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής ο οποίος προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό σωματική και ψυχική υγεία.

Ρόδι γιατί...αποτελεί σύμβολο γονιμότητας, καλοτυχίας και νέας αρχής για πολλές θρησκείες και λαούς, ενώ απο διατροφικής πλευράς αποτελεί βασικό αιμοδότη του οργανισμού.

Περιέχει βασικές αντιοξειδωτικές ουσίες όπως βιταμίνες Α,Ε,C κάτι που προσδίδει την αντικαρκινική του δράση, την αποφυγή φλεγμονών, την καλή λειτουργία της καρδιάς και τελικά την προστασία μας απο την οξείδωση των λιπών αλλά και το οξειδωτικό stress και το άγχος.

Επιπλέον περιέχει: σίδηρο και φολικό οξύ που είναι σημαντικοί αιμοποιητικοί παράγοντες (παραγωγή ερυθροκυττάρων) κάτι που βοηθά πολύ σε περιπτώσεις αναιμιών, κάλιο: έχει εξέχοντα ρόλο για την καλή λειτουργία
των μυών - νεύρων, της καρδιάς, των οστών, του εγκεφάλου, ενώ η δράση του βοηθά πολύ και στην μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Τέλος αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών που ισοδυναμεί με καλή λειτουργία του εντέρου, μείωση της χοληστερίνης μείωση της υψηλής γλυκόζης, μείωση της αρτηριακής πίεσης και καλή λειτουργία της καρδιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

photoΕύβοια:
Μαντουδι Ευβοιας, Ιφιγενειας 18, ΤΚ: 34004

Θεσσαλονίκη:
Παυλου Μελα 15, Πεζοδρομος Πλατεια Ευοσμου ΤΚ: 56224 


Δημητρης Μιτζιθρας
Tηλ: 6979270131
Email: info@dietlife.gr & dimmitzi@gmail.com
Facebook: @dietlife.gr